verbeelding in huis - johan verbeeld

Ga naar de inhoud

verbeelding in huis

koop, opdracht?

een afdruk uit de galerij kopen.

wat u in de galerijgangen ziet hangen, is te koop als afdruk. uitgezonderd foto’s met herkenbare mensen, tenzij ik hun schriftelijke toestemming heb.

  • een gewone afdruk (15 x 15 / 15 - 22 / 20 - 20) kost € 15,00 exclusief verzendkosten. sommige foto’s hebben door hun uitsnede een apart formaat en daardoor witte randen.
  • een bijzondere uitvoering (qua formaat, ondergrond) hangt af van uw wensen. de prijs wordt opgebouwd uit de kosten hiervoor (inclusief het bestelproces en verzendkosten) plus € 15,-- voor de foto.
  • de kosten voor een digitaal bestand zijn afhankelijk van het door u gewenste gebruik en worden vastgelegd in de bij het bestand horende licentieovereenkomst.

opdrachten.
  • uzelf. alleen, met partner, gezin. geen studiowerk, altijd op locatie. bij u thuis of een voor u bijzondere omgeving, wandelend over het strand. poserend, spontaan.
  • uw woning. een bijzonder huis, een mooie tuin? herinnering voor later?
  • uw bedrijf. in beeld brengen van het wie, wat, waar, hoe. uw bedrijfsgebouw.
  • een bijzondere gebeurtenis. geen bruidsfotografie! een open dag op uw bedrijf, de kerstborrel, een open huis. dat soort zaken.

de digitale eindbewerkingen (dus niet het bronbestand) zijn volledig uw eigendom en te gebruiken zoals vastgelegd in de licentieovereenkomst.

foto’s kunnen ook verwerkt worden tot een ‘film’, met muziek, ondertiteling etc. te gebruiken als presentatie bijvoorbeeld.

kosten.
een uur fotografie (gemiddeld dertig foto's) vraagt een uur nabewerking. uurtarief 50 euro. eventuele reiskosten € 25,-- per uur, kilometervergoeding € 0,35 per kilometer. in overleg met u stel ik een opdrachtbeschrijving op, inclusief licentieovereenkomst.

tijd.
Is een schaars goed. in de overeenkomst wordt de oplevering vastgelegd.


Terug naar de inhoud